ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η PR FOODS LTD ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2013 με σκοπό το εμπόριο και κυρίως τις εξαγωγές των διατροφικών θησαυρών της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο. Πρόκειται για μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας πρώτη προτεραιότητα είναι η κορυφαία ποιότητα και γνησιότητα των προϊόντων. Για το λόγο αυτό:

Συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές με τους οποίους διατηρούμε προσωπικές σχέσεις, προκειμένου να μπορούμε να εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Βρισκόμαστε συνεχώς σε κίνηση ψάχνοντας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για νέα φυσικά και μοναδικά προϊόντα, για νέες συνεργασίες και, το σπουδαιότερο, για ανθρώπους με μεράκι που παράγουν με την καρδιά τους.

Αφού επιλέξουμε τα προϊόντα μας, φροντίζουμε να μην αλλοιώνεται στο ελάχιστο ο αγνός φυσικός χαρακτήρας τους και σε συνδυασμό με την ποιοτική συσκευασία τους να μπορούν να φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης όπως ακριβώς ξεκίνησαν.

Κάθε μας προϊόν αντιπροσωπεύει το άρωμα και την ομορφιά της χώρας μας και για αυτό πρέπει να είναι ένας ιδανικός πρεσβευτής των μοναδικών γαστρονομικών μας υλικών.